Logo

Workations

Workations

Kan jij vanuit huis werken? Wil je op avontuur, maar dan zonder vakantiedagen op te hoeven nemen? Til je werkweek naar een nieuw niveau met een workation binnen Nederland of naar Zuid Frankrijk.

Wij zijn ondernemers. We weten hoe het is om te willen werken én ontdekken. Werk hoeft het avontuur niet te beperken, zolang we maar niet vast raken in een vaste omgeving en dagelijkse routines. Tijdens een Fest en Pure workation stappen we graag samen uit onze comfortzones. 

Ga met ons mee op een werkavontuur!

Waarom op workation
 • Sociaal

  Tijdens onze workations ben je onderdeel van een groep van tussen de 5 en 15 personen. Zo ontmoet je makkelijk nieuwe mensen en kun je je laten inspireren door anderen.

 • Inspanning

  Train je aandachtsspier tijdens dagelijkse mindfulness en ademhalingsoefeningen. Ook fysiek kun je los: bootcamps, bokslessen en ijsbaden.

 • Ontspanning

  Neem de tijd om even bij te komen. Onze locaties zijn omgeven door natuur. We nodigen je uit om even helemaal niks te hoeven.

 • Focus

  Een rustige werkplek, een goede nachtrust, voldoende beweging en dicht bij de natuur. Het zijn bewezen ingrediënten voor een goede focus.

 • Ontdek

  Altijd al eens de tijd willen nemen om te schilderen? Muziek te maken? Een verhaal schrijven? Wij bieden de materialen en de omgeving om je verborgen talenten te ontdekken.

 • Iets Nieuws

  Een groepsworkation is iets nieuws. En ook tijdens de workation organiseren we dingen die misschien nieuw voor je zijn, zoals beerpong in het bos, een buitenbios of een koudebad.

Een kijkje in zo'n week
september 2023

Workation in de kas

In De Kas staat sfeer centraal. De sfeer van de groep, van de accomodatie, en de omliggende natuur. Ontspan, zowel vóór, tijdens, als na je werk. Ga mee de bossen in, speel spellen met je mede-avonturiers, en doe een koudwaterduik. Samen creëren we een ritme. Een ritme dat het werk veel aangenamer zal maken. Een werkweek zoals deze maakte je nog nooit mee. In ieder geval zal er meer dan genoeg gespreksstof zijn voor een vrijdagmiddagborrel. Benieuwd hoe zo’n week er uit ziet? Bekijk de video!

Simpele, lichte kamers

Ga voor een privekamer of deel gezellig een kamer met een andere avonturier

Met eigen tent of camper

Dat kan natuurlijk ook! Lekker buiten zijn. En goedkoper.

volleybal group holiday

Spellen en sporten

Work hard play hard! Beloon jezelf met allerlei leuke activiteiten na het werken

Gezamelijke werkplek

Samen werken we overdag in de Kas. Een ruime, groene en vooral lichte omgeving

Natuurrijke omgeving

Deze workation vindt plaats op een modern ingerichte boerderij uit 1850! Omgeven door weilanden. Doodstil in de avond en nacht. Sterrenhemels!
feestje fissa nieuwe mensen leren kennen

Gezelligheid

Ondanks onze focus op gezondheid zijn we zeker niet vies van een feestje. Het is bovendien bewezen dat sociale interactie bijdraagt aan een langer leven!

Hoor het van een ander
Wat anderen schreven
Workation op maat

Workation voor jouw bedrijf

Bundel de krachten, benut de omgeving en kom met je team in beweging. Met een workation voor jouw team of bedrijf sla je twee vliegen in een klap: ga overdag samen aan de bak en leer elkaar vervolgens beter kennen tijdens gerichte workshops, sportsessies of mindfulness trainingen. 

Een workation is in te richten naar uw wensen wat betreft de locatie, het programma, de duur, samenstelling en maaltijden. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan komen wij met een passend aanbod bij u terug.

Omgeving

We kunnen workations verzorgen binnen Nederland en Zuid Frankrijk

Arrangement

Bepaal zelf wat je uit handen wilt geven: het vervoer, de maaltijden, de activiteiten. Wij helpen graag!

Vorm

Of je nu voor een dag, een weekend of een week zoekt, wij helpen graag meedenken over de juiste vorm voor de workation of thinkweek

Groep

Kom je met je eigen team, of sta je je werknemers toe in een groep met anderen te komen? Bij ons zijn beide opties mogelijk

Workation 'kas'

Nieuwe datum volgt nog

Basis

€350 /week

€47 /dag

Pure

€475 /week

€64 /dag

Pure+

€545 /week

€74 /dag

Nieuwe mensen leren kennen?

Heb je nog vragen?

Waarom is de zon zo warm?

Ja, als je een kamer deelt met een ander, en je hebt een voorkeur, dan kunnen we daar rekening mee houden.

Wij maken zelf gebruik van de keuken tussen 16.00 en 20.00. Deze is dan niet beschikbaar voor anderen. In overleg kun je ervoor of erna wel gebruik maken van de keuken. Houd er rekening mee dat er beperkt plek is in de koelkast.

Als je kiest voor eten inbegrepen, zul je worden verwend met dagelijks ontbijt, lunch en avondeten. De ingrediënten zijn zo veel mogelijk biologisch, lokaal en vers. Zin om mee te helpen met koken? Dat mag, maar hoeft niet! 

Water, koffie en (yerba mate) thee is voor iedereen beschikbaar. Bier en wijn kun je bij ons kopen. 

In Putten (4km) zijn verschillende supermarkten

Er is op het terrein genoeg plek om je tentje, caravan of kamper op te tuigen. Je kunt dan gewoon gebruik maken van het sanitair en indien gewenst stroomaansluiting. Voor een week betaal je 395€ (excl. stroomaansluiting).

Als je kiest voor een kamer delen, slaap je met 1 ander op de kamer. Zo’n kamer beschikt over twee eenpersoonsbedden.

In de week organiseren we 3 x een sportsessie. Dit kan bijvoorbeeld een bootcamp zijn of een boksclinic. Tijdens de week bepalen we de meest geschikte momenten voor de sportsessies

Nee, alles wat we organiseren is optioneel. Je hebt de vrijheid om te kiezen waar je aan mee doet. 

Deze workation boek je voor een week. De prijs per dag die je hier boven ziet is een indicatie. 

Je kunt met de trein naar Putten komen, vanaf daar kunnen we je ophalen. Ook kun je op het terrein parkeren als je met de auto komt. Gedetailleerde informatie hierover krijg je in de brochure voor vertrek

Join Fest en Pure!

Ook buiten workations en groepsvakantie is Fest en Pure actief. Regelmatig organiseren we events in de richting van sport, spel en fest. Zie hier links het eerst volgende event!