Logo

Groepsvakantie

Groepsvakantie

Samen op avontuur, nieuwe vrienden maken en met onvergetelijke ervaringen thuiskomen. Alles draait om nieuwsgierigheid, ontdekking, en gezondheid. Een hike door een canyon? Een feestje op een bergtop? Een sportsessie en daarna een duik in de rivier? Wij houden van fris actief zijn.

Natuur & Avontuur

Aandacht en creatie

Spellen & dansen

Een kijkje in zo'n week
12 -19 augustus

Groepsvakantie Le Viel Audon

Ben je op zoek naar een vakantie die anders is dan wat je kent? Wel met gezelligheid en de zon, maar geen zin in een zuipvakantie aan het strand? Wel met prachtige natuur, maar zonder ervoor te hoeven vliegen? Dan is dit iets voor jou! 

De locatie waar we verblijven heet de Viel Audon, een mysterieus plaatsje in Zuid Frankrijk. Het ligt verstopt in een weelderige rivierbedding van de Ardèche. Avonturiers moeten hun auto bovenop de klif achterlaten en de afdaling te voet afleggen. Beneden wacht een sprookjesachtig kampement op de oever van de rivier met authentieke franse villa’s, boerderijdieren, en fruitbomen. 

Voor een week toveren we de Viel Audon om tot een Fest en Pure oase. Met een groep van maximaal 20 deelnemers ontdekken we de geheimen van deze locatie. Een kleine spoiler: gezellige mensen, goed eten en volop natuur!

Een huis met geschiedenis

Een authentieke Franse 'gite'. Ga voor een privekamer of deel gezellig een kamer met anderen. We eten gezamelijk op het dakterras

Snel met de trein of eigen vervoer

Je stapt in Rotterdam op de trein en 8 uur later ben je in Zuid Frankrijk, helemaal uitgerust!

Onontdekt in de Ardeche

De Viel Audon is een verscholen plek langs de rivier. Midden in de Ardeche, maar zonder toeristen

Tune in met je omgeving

Hoe maak je brood? Hoe bouw je met hout? Wat is nou echt lokaal eten?

Tijd voor rust

Het is jouw vakantie, neem het er van. Een wijntje in de rivier, een boekje langs de klif of een terrasje in het oude dorp

Verleg je grenzen

Spring jij van de hoge? Of durf jij een verhaal voor te dragen? Een dansje te wagen?

Zij gingen jou voor
5/5
"Het was fijn om met z’n allen te gaan en al een groepsgevoel te creëren, en eigenlijk voor een relatief lage prijs kom je snel en comfortabel in zuid-Frankrijk terecht"
Laurine
4.5/5
"Voor mij sprong erbovenuit hoe goed het groepsgevoel ontstond. Wat we ook deden, met zn allen was het altijd leuk "
Martijn
4.7/5
"Er was veel tijd en ruimte voor eigenlijk alles wat mogelijk was, ook aan aandacht voor elkaar geen gebrek "
Jennifer
Praktische informatie

Ik wist niet dat frankrijk zulke plekken had

Een groepsvakantie met Fest en Pure gaat naar de Viel Audon. Dit is een klein gehucht in de Ardeche, een van de mooiste provincies van Frankrijk. We organiseren dit jaar 1 week en zijn erop gebrand om deze speciaal te maken. 

Een gezellige groep

Maximaal nemen we 20 deelnemers mee. De ideale groepsgrootte om nog activiteiten te kunnen ondernemen, om je eigen ruimte te pakken en om samen een feestje te bouwen

Authentiek Frans eten

Onze gite beschikt over een professionele keuken waar we dagelijks een andere maaltijd bereiden die samen wordt gesteld door een Franse kok. Houd je van koken? Hier leer je nieuwe ingrediënten kennen!

Trein of eigen vervoer

Boek je op tijd, dan kun je nog kiezen om mee te reizen met de trein. Deze vertrekt van Rotterdam en rijdt direct naar Valence. Binnen 7 uur ben je dus al in Zuid Frankrijk! Vanaf hier is het nog een stukje met het busje naar de Viel Audon. Je kunt natuurlijk ook met eigen vervoer komen!

fast internet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Motorhome services

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Affordable Price

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Prijsopbouw 'Le Viel Audon'

12-19 augustus 2023

Basis

€545 /week

Vervoer inbegrepen

Meer privacy

Heb je nog vragen?

Waarom is de lucht zo blauw?

Ja. Hoewel er in de Viel Audon zelf geen auto’s kunnen komen, kun je boven aan de klif een auto parkeren. Ook gaan er bussen naar Balazuc vanaf Montelimar, Valence, Aubenas en andere plekken in de Ardèche.

De trein vertrekt op zaterdagochtend 12 augustus vanaf Rotterdam Centraal. Dit is een directe trein naar Valence. Vroeg in de middag zijn we dan al in Valence. Vanaf hier is het nog zo’n 1.5 uur naar de Viel Audon. Als je kiest voor de trein optie, zorgen wij voor je ticket. Comfortabel, snel en super duurzaam dus! 

Op de terugreis geldt hetzelfde, alleen vertrekken we dan in de middag vanuit de Viel Audon, waardoor we in de avond weer in Rotterdam zijn.

Eten is voor iedereen inbegrepen. Je krijgt dagelijks ontbijt, lunch en avondeten. Het menu wordt samengesteld door een locale kok en zit vol verassende Franse gerechten. De ingrediënten zijn biologisch, lokaal en vers. Zin om mee te helpen met koken? Dat mag!

Water, koffie en verse thee is voor iedereen beschikbaar. Bier en wijn kun je bij ons kopen. Ook is er een kleine bistro waar sap, (tap)bier en wijn te koop is.

Er is een heel klein supermarktje in Balazuc, op 15 minuten lopen. Grotere supermarkten zijn op 20 minuten rijden afstand.

Jazeker! We moedigen deelnemers juist aan om alleen te komen. Fest en Pure draait om nieuwe mensen leren kennen en vrienden maken. Perfect voor mensen die alleen willen komen!

Ben je 21+, maar vooral jong van geest? Dan ben je van harte welkom!

In Balazuc zijn verschillende restaurantjes waar je lekker kunt eten

Onze keuken en koelkasten hebben we het grootste deel van de tijd zelf nodig voor het bereiden van onze gemeenschappelijke maaltijden. 

Als je een voorkeur hebt, doen we ons best om daar rekening mee houden. 

Ja voor 5€ kun je beddengoed huren

We zullen je van te voren persoonlijk een paklijst toesturen.

Join Fest en Pure!

Ook buiten workations en groepsvakantie is Fest en Pure actief. Regelmatig organiseren we events in de richting van sport, spel en fest. Zie hier links het eerst volgende event!