Logo

Muziek x Natuur in een Live DJ Set

Een van de belangrijkste peilers van Fest en Pure is de natuurbeleving. Wij weten dat je niet naar de andere kant van de wereld hoeft te vliegen om een unieke ervaring te hebben in de natuur. Daarnaast staat Fest en Pure voor het vieren van het leven. Wij zijn niet vies van wat festiviteiten op zijn tijd. Dankzij deze combinatie ontstond het idee om een DJ set op te nemen op een speciale locatie in de natuur.

DJ's Midas Field en Jay Latune waren direct enthousiast toen we hen vroegen deze set te draaien. Een magische ervaring volgde. Terwijl de zon langzaam zakte over de kassen in de polders van de Berschenhoek, en de skyline van Rotterdam in de verte verlicht werd, draaiden deze twee getalenteerde DJs de lekkerste funky house platen. Wat is magischer dan opkijken vanaf de draaitafel en de zonsondergang te zien?

Wij zijn altijd op zoek naar creatieve geesten die samen met ons speciale projecten willen aangaan. Zie jij het zitten? Neem zeker contact met ons op!

Bekijk de hele set hieronder!

https://youtu.be/y0rIMArcls8
Share This Articles :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Join Fest en Pure!

Ook buiten workations en groepsvakantie is Fest en Pure actief. Regelmatig organiseren we events in de richting van sport, spel en fest. Zie hier links het eerst volgende event!